Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

20 July, 2007

Flipper weet hoe laat het is

Sick! Een mini aquarium met meer dan 120 soorten vissen. Als je de bovenkant van dat ding aanraakt zwemmen ze in formatie zodat je ziet hoe laat het is. En als je er een mp3-speler aan hangt (of je koppelt 'm aan je stereo of pc) dan gaan die vissen dansen op de muziek. Tis ontwikkeld door Sega, makers van ondermeer deze game. I like. Nu nog even wachten tot oktober. Dan komen ze op de vismarkt. Ok. Die was flauw.

Maak het anders lekker gecompliceerd

Ooohw! Valt het je ook op dat mensen er in het centrum de afgelopen dagen beter uitzien? Zelfs in de Pijp zie je minder gasten met Dockers en roze overhemden op hun parelmoeren Vespa's. En lijkt het wel alsof je in een buitenwijk van Berlijn rondstapt. Logisch! Die Amsterdam International Fashion Week begint vandaag.

Dan barst de stad uit z'n getailleerde voegen van de feesten, expo's en shows. Terecht. Want er loopt hier een hoop talent rond. Dat mag best gezegd worden.

Zo kun je op zaterdag naar de opening van de expo Komplex (loopt tot 4 augustus). Dat is een project van de fotografen Barrie Hullegie en Sabrina Bongiovanni en vier vrienden. Het resultaat is een serie supercoole portretten. Maar eh, MonoBrow houdt zoals je weet niet van ouwehoeren over kunst.

Dus kom zaterdag gezellig langs in de Suzanne Biederberg Gallery in de Jordaan. Dan kun je zelf bepalen of je het wat vindt. Oh ja: Champagne van 17.00 – 20.00 uur. (Of Best bier, dat weet je nooit met die artistieke types.)

Hier hebbie de flyer.