Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

03 May, 2007

Prikken


Sooo dan. MonoBrow weet niet voor welke talentshow dit meisie ongevraagd auditie doet. Maar grote kans dat die dikzak van Idols haar niet durft af te kraken als ze d'r skills op die stip zou voordoen. Linke soep! Oh ja, filmpje via Japanator.

Last Night On Earth x Busy P.

Last Night On Earth Gaat op die Franse tip. Met misschien wel één van de meest invloedrijke gasten uit de dance scene achter de decks. Busy P komt namelijk langs. Hij is voor het eerst in Nederland, dus wees er vanavond vooral bij om die duimen in de lucht te gooien als de Fransman je laat hossen. Check de flyer voor hoe en wat. Oh ja, kijk Maandag vooral weer op deze plek. Dan krijg je dat exclusieve MiniMail interview met Busy P voor je kiezen. Mooi begin van de week lijkt ons zo.

Who the man?

Een repo van de BBC over de theme tune van Dr Who. En hoe die gemaakt is op van die absurde synth bakken. Crazy bleepjes for the win! De styling van het verslag, de zieke geluidjes uit die apparatuur en die over de top Britse beleefdheden: hier is Youtube voor gemaakt. Klik om te kijken. Nog bedankt Bas.

Buurman en Buurman

MonoBrow kwam een soortgelijke foto tegen in Vice. Op Flickr staat nog meer van Ned Flanders, de buurman uit The Simpsons die je love to hate. Pissen in de broekje. Van de lachen. HAHAHAHAHA.