Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

12 January, 2009

You Sock DudeHoly fuck! Bestenes sokken sinds Burlington's. En onwijs handig, want deze jongens hou je makkelijk uit elkaar na het wassen, in tegenstelling tot die zwarte, papier maché-krengen van H&M.Beetje jammer dat ik net een paar sokken bij South America Yesterday gekocht heb. Wat een treurnis, dat concept. Tenzij je een rechtenstuderende-vettigheid-in-je-halflange-haar-smerende-nl20-lezende-naarling bent. Dan moet je daar vooral blijven shoppen ok!

HAPPY SOCKS VIA CALIROOTS

How To Behave When Facing Serena Van Der WoodsenDe kans dat je de belichaming van de hemel aka BLAKE 'Gossip Girl' LIVELY tegen het absuuurde lijf loopt is klein. Maar beter kom je voorbereid. Daarom een paar tips die je gegarandeerd tot second base brengen. Vanaf dat punt moet je het zelf doen. (En mij de exclusiviteitsrechten van de foto's geven.)

--------------------------------------------------------

1. Het boek
Zorg dat je altijd een beduimeld exemplaar van Catcher In The Rye bij je draagt. Als je dan tegen Blake oploopt laat je het boek uit je jas vallen. Bij het zien van de titel weet ze gelijk wat voor vlees ze in de kuip heeft. (Namelijk een eigenzinnige en grappige dude.)

2. De stijl
Blake is het soort vrouw dat dwars door je heen kijkt als je er niet sick uit ziet. Beetje lullig voor je, maar vanaf nu draag je elke dag schone onderbroeken, gestreken shirts of overhemden en smeer je je in met van die zalf ik bedoel crème, voor dat gladde huidje. En of je nu bij Freshcotton of Maison De Bonneterie shopt, hou het fris.

3. Het woord
Dit is het moment. Je hebt haar aandacht. Ze weet dat je een grappige, verzorgde intellectueel bent dus nu heb je oh, ongeveer twee seconden om iets te zeggen wat ze nooit gaat vergeten. Bijvoorbeeld:

'Hey! You play that Gossip Girl character Serena Van Der Woodsen right? You give me wood all day!'

4. De boksbeugel
Ok, dat ging niet goed. Opeens zie je ook dat Blake met haar vriendje is. Dat is die ongelooflijke mini-pannekoek van een Penn Badgley. Dit is het moment om je gouden boksbeugel uit je binnenzak te grijpen en die betweterige hobbit neer te hoeken. Zo heb je tenminste nog iets nuttigs met de situatie gedaan.

Gossip Girl - Seizoen 2