Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

07 August, 2007

Vandaag niet medium


Bijna vergeten. MonoBrow is jarig. Vanavond dus een drankie. Of twee. Als je ook zin hebt.

Winnie waar ben je?

Ik kan me de belevenissen van Kevin Arnold nog herinneren alsof ik het zelf allemaal heb meegemaakt. The Wonder Years was dan ook kapotgeniale televisie. En het is zo goed omdat het zo fucking herkenbaar is. Terwijl de serie zich toch echt in die Amerikaanse suburbs afspeelde in de jaren zestig en niet in het Naaldwijk van de jaren zeventig/tachtig waarin MonoBrow voor het eerst kennismaakte met eetpapier. Pré-pubertijd FTW!

En omfg, als die Winnie in beeld kwam hield ik het niet meer. Hoe onbereikbaar kun je als buurmeisje zijn! Hier vind je een overzicht met actuele foto's van de cast. En nee, Paul is dus niet uitgegroeid tot Marilyn Manson zoals veel mensen gillen.

Groaarrr of hoe doen ze dat in strips als er een wild dier langskomt?

MonoBrow draagt al jaren truien en vesten van Trainerspotter. Da's best raar. Want die gasten zijn vooral goed in jasjes. En daar ontbreekt het dus nog aan in de collectie van je op één na favoriete blogger. Hoog tijd om daar ook iets van in huis te halen. Bijvoorbeeld het resultaat van 'n exclusieve collabo met de mensen van Lijfstijl uit ik schaak slecht maar ik Rotterdam. Tijgerprintje d'r bij en hoppa! Super nice toch?