Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

07 June, 2007

Meekletsen met Miranda

Bijna vergeten: Miranda July is vanavond in town. Hotel Arena is de locatie waar deze zwaar getalenteerde mevrouw gaat voordragen uit haar verhalenbundel. Ze regisseerde Me, You And Everyone We Know (en speelde een hoofdrol), performt, eh, performances en schrijft ook hele mooie korte verhalen. Dus dat moet prrrima te doen zijn voor je, gezien de aandachtsspanne die nodig is voor de stukkies op MonoBrow. Maar kom alleen als je van gevoelige vogeltjes houdt. Als crackhoeren meer je ding zijn, blijf dan vooral uit de buurt van Miranda. Dat wordt niks.
Kaarten fix je hopelijk hier. En anders via de organisatie van het event.

Dikke-Logo's-Op-Donderdag-Dag

Nadat MonoBrow die laatste trailer van Transformers The Movie voor de zesenveertigste keer had bekeken, moest hij opeens aan M.A.S.K. denken. Je weet wel, die cartoon uit de jaren tachtig met bijbehorende merchandise. Oh wacht, het is natuurlijk andersom: Mattel of zo'n andere club bedenkt een nieuwe speelgoedlijn, en laat er dan een tekenfilmserie bij maken in Japan, met veel te weinig beeldjes per seconde. Waardoor het lijkt alsof je naar een getekende soap aan het kijken bent. Zo tèrrring traag!

Vooral Dragonball Z heeft daar last van. Die karakters kijken elkaar soms langer aan dan Arnie en Roosje of hoe heten die gasten uit GTST. En dit alles om wat speelgoedpoppetjes te verkopen.

Ok. Er wordt nu wat afgedwaald. M.A.S.K. dus. Daarin zit een vrachtwagen die ook een beetje kan transformeren. Bijna net zo goed als Optimus Prime. Vandaar de associatie aan het begin van dit stukkie. Behoorlijk lang verhaal om gewoon een dik logo te laten zien. Daar heb jij dan weer gelijk in.

Snot ballon!