Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

07 June, 2007

Dikke-Logo's-Op-Donderdag-Dag

Nadat MonoBrow die laatste trailer van Transformers The Movie voor de zesenveertigste keer had bekeken, moest hij opeens aan M.A.S.K. denken. Je weet wel, die cartoon uit de jaren tachtig met bijbehorende merchandise. Oh wacht, het is natuurlijk andersom: Mattel of zo'n andere club bedenkt een nieuwe speelgoedlijn, en laat er dan een tekenfilmserie bij maken in Japan, met veel te weinig beeldjes per seconde. Waardoor het lijkt alsof je naar een getekende soap aan het kijken bent. Zo tèrrring traag!

Vooral Dragonball Z heeft daar last van. Die karakters kijken elkaar soms langer aan dan Arnie en Roosje of hoe heten die gasten uit GTST. En dit alles om wat speelgoedpoppetjes te verkopen.

Ok. Er wordt nu wat afgedwaald. M.A.S.K. dus. Daarin zit een vrachtwagen die ook een beetje kan transformeren. Bijna net zo goed als Optimus Prime. Vandaar de associatie aan het begin van dit stukkie. Behoorlijk lang verhaal om gewoon een dik logo te laten zien. Daar heb jij dan weer gelijk in.

2 comments:

Anonymous said...

Over Mask en Transformers heb je gelijk maar Dragonball is oorspronkelijk een manga geweest, en zelfs een live-action film. Pas later is het een tekenfilmserie geworden met de bijbehorende merchandise.

Ninja said...

Je hebt gelijk. Ik begon eigenlijk alleen over Dragonball omdat die serie het eerste was wat me te binnen schoot qua slechtgetekende tekenfilms. Heeft inderdaad niet te maken met m'n merchandise opmerking.

Vind de manga van Dragonball wel heel tof trouwens. Ik heb een aantal van die Franse paperbacks. Hoor ik daar iemand nerd zeggen?