Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

27 August, 2009

Patta Op De Sell-Out Tip

Bij het horen van het woord quick strike krijg ik heel snel uitslag dus ik slaap lekker verder op 'exclusieve' gympies. En verder draag ik eigenlijk nauwelijks meer kleding met prints.

Maar een paar mooie subtiele swieters scoren, dat lijkt me wel wat. Plus lekker graaien voor weinig voelt altijd goed. Jij dan?

Television: Drug Of The NationJan van den Hemel en Andrew Hussie zijn gek op Final Cut Pro, Star Trek, Alf, Knight Rider en The Fresh Prince. Oh en paddestoelen in combinatie met grote hoeveelheden vodka. Dat vermoed ik tenminste. Gotta love die absurde scènes.

Toch mis ik het wel: op gezette tijden tv kijken naar een show waar je dan de volgende dag over napraatte met al je buddies. Ergens naar uitkijken. Entertainment delen. Het tegenovergestelde van de huidige situatie waarin iedereen er z'n individuele kijkpatroon op na houdt en alles download voor die instant bevrediging.

Tuurlijk heb je vrienden die dezelfde series binnenhalen, maar omdat je dit niet gelijktijdig doet weet je nooit wanneer je over een specifieke aflevering kunt ouwehoeren. Ze zouden zoiets als een realtime spoiler alert tijdens gesprekken moeten uitvinden die je

/kijkt naar kalender

Oh, is het Dwaal Af Donderdag. Oh.