Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

27 August, 2009

Television: Drug Of The NationJan van den Hemel en Andrew Hussie zijn gek op Final Cut Pro, Star Trek, Alf, Knight Rider en The Fresh Prince. Oh en paddestoelen in combinatie met grote hoeveelheden vodka. Dat vermoed ik tenminste. Gotta love die absurde scènes.

Toch mis ik het wel: op gezette tijden tv kijken naar een show waar je dan de volgende dag over napraatte met al je buddies. Ergens naar uitkijken. Entertainment delen. Het tegenovergestelde van de huidige situatie waarin iedereen er z'n individuele kijkpatroon op na houdt en alles download voor die instant bevrediging.

Tuurlijk heb je vrienden die dezelfde series binnenhalen, maar omdat je dit niet gelijktijdig doet weet je nooit wanneer je over een specifieke aflevering kunt ouwehoeren. Ze zouden zoiets als een realtime spoiler alert tijdens gesprekken moeten uitvinden die je

/kijkt naar kalender

Oh, is het Dwaal Af Donderdag. Oh.2 comments:

Jan said...

Hey, bedankt voor de link en bespreking... trouwens de edits zijn soms wel op TV, maar enkel in de Verenigde Staten (op G4, "Attack of the Show"). Bedankt voor het kijken :-)

(ps er komen geen paddenstoelen bij kijken, wel veel Cola, chocolade en werkeloosheid)

MonoBrow said...

Haha! De perfecte ingrediënten voor kwaliteitstelevisie.

Hoe lang ben je gemiddeld bezig met een edit? En word je niet helemaal crazy van Star Trek? Ik trek die serie echt voor geen meter hyperspace.