Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

24 November, 2008

Vijf Tegen VijfMEER in game footage van de relatieverbreker het knokspel Capcom VS Tatsunoko.

Hold up! Niet gelijk wegklikken. Want ook als je computerspelletjes niet trekt als de piemel van je beste vriend word je happy van die absurde animaties en het algehele vakmanschap van deze samenwerking tussen spelletjeontwikkelaar Capcom en animatiestudio Tatsunoko.

Niet? Dan installeer je DownloadHelper als add-on voor Firefox en maak je een mp3 van de video. Kejje lekker housen op die JPop.

Stark VerhaalJohn Starks. De kleine man die samen met Trekpik Ewing de New York Knicks groot maakte. Ben ik dus even blij met dit shirt van Free Gold Watch.

Kenners herkennen het plaatje als het moment waarop de shooting guard van de Knicks met links over Michael Jordan en Horace Grant van de Chicago Bulls heen dunkt. (In een overigens dramatisch verlopen pot voor het b-ball team uit de Big Apple.)

De achterkant haat ook lekker, met die gefade, rode 2... Snappie snappie?:En dit label grappie mag er ook zijn gappie:Ik kwam deze tee bij Turntable Lab 04 in Lower East Side tegen. Aardige gasten. Ze tipten me tijdens het afrekenen dat er die avond een feest was waar Q-Tip draaide.

Niet dat ik geweest ben natuurlijk. Want waarom zou je dat doen als je ook naar de nieuwste van Clint Eastwood en daarna vroeg het mandje in kunt? Precies.

Zucht.