Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

18 June, 2007

Baksteen door je speakers III

Potverdikkie. Sorry. Maar het ging de afgelopen dagen wat mis met MonoBrow qua update-alertheid. Sonar hakte erin. Net zoals de huzarensalade tijdens het daaropvolgende familieweekend. Vandaar de traagheid. Daarom toch nog even een laatste Sonar post (nou ja, het is een toffe track, verder heeft het geen ene moerie met dat festival te maken).

White Rabbits - The Plot

Geoff is goed

Sommige dingen zijn terechter dan de rechterlijke uitspraak waardoor Paris Hilton weer met d'r anorexiassje de nor in moest. Zoals de solo expositie die Geoff McFetridge krijgt in de MU gallerie in Eindhoven. Bend The Void - The space between Yeah and Yes heet 'ie. Geen idee wat het betekent.

Maar MonoBrow snapt wel dat Geoff heel goed is. Van filmtitels tot shirtjes, die gast doet het allemaal op een level dat je niet snel in Super Mario tegenkomt. Aanstaande vrijdag om 20.00 uur is de opening in Eindhoven. Mocht je die avond bij je schoonmoeder op de koffie ziten, met een slappe bak Senseo in je knuisten, gooi er dan vooral nog een zoetje in. En sla die extra Bastogne-koek niet af. De expositie duurt namelijk nog tot en met 5 augustus. Alle tijd dus om later langs te gaan tsjap! Oh ja, binnenkort ook een MiniMail interview met deze boy. Als je nog wat specifieks van hem wilt weten: stuur me je vraag door, dan kijk ik wat ik kan doen.