Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

26 November, 2008

Shop Tot Je Drop INew York was niet alleen over straat lopen en stoer doen met m'n halve liter Starbucks. Er moest ook geshopped worden. Dus dan kom je al snel bij SpongeBob terecht.

Tweedehands:En nieuw bij Duane Reade:

Made For Skate: Win KaartenAls je een oudere MonoBrow-lezer bent denk je niet gelijk aan skateboarden als je een Swoosh ziet. Dat is iets voor een jongere generatie: die SB sjappies die gewend zijn zorgeloos met een board het schoolplein op te rollen.

Niet wetende dat mensen zoals yours truly jarenlang scheldkannonades van kampers en vieze blikken van vieze meisjes moesten doorstaan, als ze weer eens met schoenen met rare flappen en gaten in de zijkant liepen. Tegenwoordig krijgen skaters de mooiste mevrouwen. Tsja.

/dwaalt af.

Toch zat de sponsor van het Indiaase cricketteam ook al in de jaren zeventig in het rolplank gebeuren. Dus credible is die pop up store met de expo Made For Skate wel (of REAL als je op hip hop zit).

Mocht je expo's hoogdrempelig vinden als studentes Communicatiewetenschappen, rustig: behalve de tentoonstelling is er ook een boekje met hetzelfde onderwerp (skateschoenen door de jaren heen).

DAT MOET GEVIERD WORDEN.
Deze zaterdag is er Huiskamer Hits.
MAIL ME DE NAAM VAN JE EERSTE BOARD EN IK DOE M'N BEST VOOR JEDUBBEL ZIN IN:

3 x +1 kaarten voor Huiskamer Hits

2 plekken op de lijst van de expo opening