Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

26 November, 2008

Made For Skate: Win KaartenAls je een oudere MonoBrow-lezer bent denk je niet gelijk aan skateboarden als je een Swoosh ziet. Dat is iets voor een jongere generatie: die SB sjappies die gewend zijn zorgeloos met een board het schoolplein op te rollen.

Niet wetende dat mensen zoals yours truly jarenlang scheldkannonades van kampers en vieze blikken van vieze meisjes moesten doorstaan, als ze weer eens met schoenen met rare flappen en gaten in de zijkant liepen. Tegenwoordig krijgen skaters de mooiste mevrouwen. Tsja.

/dwaalt af.

Toch zat de sponsor van het Indiaase cricketteam ook al in de jaren zeventig in het rolplank gebeuren. Dus credible is die pop up store met de expo Made For Skate wel (of REAL als je op hip hop zit).

Mocht je expo's hoogdrempelig vinden als studentes Communicatiewetenschappen, rustig: behalve de tentoonstelling is er ook een boekje met hetzelfde onderwerp (skateschoenen door de jaren heen).

DAT MOET GEVIERD WORDEN.
Deze zaterdag is er Huiskamer Hits.
MAIL ME DE NAAM VAN JE EERSTE BOARD EN IK DOE M'N BEST VOOR JEDUBBEL ZIN IN:

3 x +1 kaarten voor Huiskamer Hits

2 plekken op de lijst van de expo opening

5 comments:

Mick said...

Shit, ik was er gisteren even stiekem, die Made for Skate expo is echt gruwelijk!
Van Doren's uit de 60s, afgeknipte airwalks met shoegoo aan de zijkant en everslicks met veeeels te kleine wieltjes; ze hebben alles.
Gaat dat zien!
x

Zebra said...

Ik ga zaterdag waarschijnlijk toch niet naar Amsterdam, maar mijn eerste deck (volgens mij) was een Shuvit. Een zwart deck met een rode vlam op de onderkant. Gehaald trouwens bij Independent tijdens een schoolreisje naar Damsko (al zeiden we dat toen nog niet).

Zebra said...

En daarvoor natuurlijk die oldschool planken van de Intertoys. Man, die graphics waren pas dope.

Balvert Batje said...

Oeh. Nice. Maar waar zit het nou precies? Toch niet in Concrete?

Mick said...

Nee man, als je vanaf de BenG naar de Magna loopt, tweede steeg rechts. Daar op de hoek aan de Spuistraat.
6ININ!