Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

28 September, 2009

Daniel Cohen: We Want MoreStaat de band gespannen om een hoekje, te wachten tot vlak voor het moment dat zelfs de meest enthousiaste fan stopt met joelen en klappen? Of maken ze gebruik van groupies voor een quickie koala?

--------------------------------------

Wat artiesten na afloop van het laatste nummer uitspoken heeft de talented mister Daniel Cohen vastgelegd. Twee jaar lang fotografeerde hij backstage in de Melkweg en Paradiso gastjes als The Kooks, Deus, The Roots en Sinead O' Conner. Alle foto's zijn genomen tussen het laatste nummer en de toegift in.

Goed idee.

We Want More
Melkweg Galerie
1 oktober - 1 november


Scenesters opgelet: woensdag is de opening tussen 17.00-19.00.

Shoppen Tot Je DroppenBij Tenue de Nimes op de Elandsgracht moet je dus echt niet naar binnen gaan. Voor je het weet zit je aan een uitgebreide leestafel met een verse espresso plus mini stroopwafel voor je neus, te bladeren door de laatste Fantastic Man én groeit de stapel mooie spullen voor op en aan je lijf met de minuut.

Daar moet je wel mee om kunnen gaan. Ik wist de schade redelijk beperkt te houden en verliet de tent met een klassieke chino en vest waar m'n grootvader in gezien had willen worden.