Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

25 September, 2008

Debby Does DieselDit is de gefilmde flyer voor xXx, een feest van Diesel in Noord waar ik voor ben uitgenodigd:Je mag alleen naar binnen als je met nog twee andere mensen komt die in hetzelfde thema aangekleed zijn.

Zal eens kijken of ik nog wat kaarten kan hosselen voor je.

(Via Illegal Advertising.)

Zij Heeft Echt Lekkere HorstenEen tijdje terug heb ik m'n Museumjaarkaart voor het eerst gebruikt.

Handig ding jongen, gewoon laten zien aan zo'n menneke van de kassa en hoppa: you're in als de Arab Parrot.

In dit geval het Rembrandthuis op de Jodebreestraat. Daar was ik ondanks m'n 14-jarig Amsterdammerschap nog nooit geweest. Dom, want shit wat is dat een goede spot.

De expo loopt door het hele pand: van keuken tot werkzolder. Ik vond het bizar op zo'n intieme plek van zo'n grote kunstenaar te zijn en voelde 'm wel.

Naast schilderijen van de oude meester hing er nu ook shit van Horst Janssen, een bewonderaar van Rembrandt. Dat is pas echt ziek! Supersicke etsen en alles. Veel dood, sex en dieren. Al dan niet gecombineerd dus hartstikke leuk voor een gezellig zondagje nakateren.Oh. Ik zie net dat die expo er niet meer is. Nou ja, wat er nu hangt lijkt me ook tof. Mooie dingen van De Luis, een collectief uit Utrecht van wayback.

Zuur Met Stukjes
Alife doet gewoon net alsof de Garbage Pail Kids nooit zijn weggeweest. (Mmm, die link gaat naar de new school smeerkezen. Die originele series waren toch beter.)