Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

07 February, 2008

Wie staan er in jouw vriendenboekje?

Tuurlijk, jij bent grafisch ontwerper en je weet het allang. Maar ik kwam Friends With You pas afgelopen weekend in Arnhem tegen.

Ik was daar met Ruttyboy om de ruimte te bekijken die wij over twee maanden gaan vullen met mooi werk van mensen die jij ook kent. Maar hierover later meer.

Terug on topic: normaal ben ik niet van de designer toys. Ik vind die nietszeggende figuurtjes, die nog het meest lijken op sexspeeltjes voor mensen met geslachtsafwijkingen, nogal nep. En totaal inspiratieloos.

Toch ga ik je nu niet vervelen met lange verhandelingen die duidelijk maken dat action figures designer toys keihard pwnen.

Nee, dan Friends With You. Dit is een overzicht van het werk van, eh, FriendsWithYou, twee gasten die kunst, toys, design en illustratie mixen als een dolle. In dit boek zie je hoe breed ze werken, echt classic dingen.

Het is trouwens uitgegeven door de creatievelingen van Die Gestalten Verlag die op hun beurt weer constanter zijn dan 'n nieuw album van Too Short.

Volgende week een MiniMail met die gasten...

Danke schon fur flying MonoBrow. De blog met meer belegen one liners dan de kantine van een kaasfabriek.

Duizend bommen en granaten


Haha, Wat heb ik deze game veel gespeeld rond m'n twaalfde.
Bij Dieter in Den Haag, op z'n Amiga. Wist ik veel dat de soundtrack van het spel Into The Dragon heette en door nog hetere producers geschreven was. Goeie tijden.