Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

03 August, 2007

Ziek maar toch gezellig

Patricia Colli is een schatje met een aangeboren neiging alles van Caran D'Ache vast te pakken. Tenminste, daar lijkt het op. Hoeveel kleuren kun je anders in je ontwerpen proppen! En gelukkig maar, want anders had MonoBrow het nu zonder t-shirtjes met van die behoorlijk zieke prints moeten doen. Ze zijn lief en creepy tegelijk. Net zoals dat Goth meisje dat nu al een half jaar bij jouw bushalte instapt waar je nog steeds niks tegen gezegd hebt omdat je niet durft.

Anyway. Op de Flickr van Patricia zie je waar ze toe in staat is. Stuur haar vooral een mailtje, want als je geen cash hebt om haar shirts te kopen, wil ze ook graag kleding ruilen. Voor Myspacers is dit ook best ok.

EDIT: Patries heeft wel zin in een MiniMail. Binnenkort dus op deze plekje!

R2D2 en een stroboscoop

Atomica en Andy Royd doen samen RobotRock. En sinds kort ook die totale losgeslagenheid in de kelder van Paradiso genaamd Totaal Los.

Oh en als je een clubnacht organiseert waar de kans groot is dat je opeens staat te kontschudden met de Terminator, C3PO of Jazz, dan is dat vragen om moeilijkheden. Bijvoorbeeld in de vorm van een MiniMail met vragen die beter tot hun recht zouden komen in Filosofie Magazine. Shit gaat diep joh.

Robots kunnen helemaal niet rocken. Dan vallen ze om. Hoe zit dat?
'Interessante vraag. Voor Chriet Titulaer! Ik weet dat niet precies. Maar wij hebben er geen problemen mee, het draagt juist bij aan de feestvreugde. Omvallen, opstaan en weer doorgaan!'

Hoe groot is de kans dat je tijdens een Robotrock de gast of meisje van je leven tegenkomt?
'De kans dat je hem/haar tegenkomt is groot, want er komen alleen maar leuke mensen. Maar de kans dat je ook op hem/haar valt die avond, valt te betwijfelen. Iedereen staat namelijk als een debiel te dansen (omvallen, opstaan en weer doorgaan!).'

Wat gaan jullie de komende edities doen om dat verwende uitgaanspubliek gek te maken?
'Zelf als debielen dansen achter onze draaitafels, om het voor te doen. (Omvallen, opstaan en weer doorgaan!)'

Wel eens met oordoppen uit je pan gerockt? Of is dat voor treurige dertigers?
'Een van ons rockt altijd met oordoppen uit d'r pan. De ander is een treurige dertiger.'

Geloof je in sex met oordoppen?
'Als je een heel kleintje hebt misschien.'

Blijft Robotrock een Amsterdams stukje gezelligheid?
'Zeker! Zelfs als we internationaal gaan!'

Wat wordt de banger van jullie volgende editie?
'Last Train To Trancentral van The KLF. Of That Boy That Girl van Hadouken!'

Morgen dus mensen. Dan staat Club 8 vanaf tien uur weer in het teken van de sidekick van Buck Rogers. Zie je daar.

Vrouwen zijn crazy op zielige crap


Gaat het niet zo goed met jou en je meisie? Dan wordt het hoog tijd dat je een vleugellamme kraai in huis neemt. Of op z'n minst een blind hondje uit het asiel bevrijdt. Vrouwen zijn namelijk suckers voor zielige dieren. Dit verzin je anders toch niet?

Denk je nog steeds dat jouw vriendin anders in elkaar zit? Laat haar dan dit clippie zien. Echt jongen. Maar dan niet boos worden dat je haar de rest van de week moet troosten door hardop te fantaseren over het runnen van een invalide dierenboerderij.