Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

13 May, 2009

Je Bent Gefixeerd Op De Verkeerde DingenHet begon bij je neefje dat anderhalf jaar geleden tijdens een familiedag zei dat hij een fixed voor Sinterklaas wilde.

Een maand of wat later vond de agent die je bekeurde het dom dat je op zo'n modieus fietsje het verkeer in gevaar bracht.

Acht weken terug schreef een commentator in de Telegraaf dat die fixed gear fietsen hem deden denken aan het bmx'en uit de jaren tachtig.

En nu zie je in elke advertentie in Vice of commercial op BNN een cluelesss model dat op JOUW passie voorbij rijdt.

--------------------------------

De grootste vijand van niches is de massa. Zodra die erachter komt hoe tof het is wat jij en je negen wereldwijd verspreide vrienden uitspoken, kun je net zo goed overstappen op het verzamelen van Geodudes.

De scene gaat kapot en wordt overspoeld met gasten die het niet snappen of voelen!

Maar is het populair worden wel zo crappy voor de ontwikkeling van jouw favoriete tijdverdrijf? (Dude! Het is een levensstijl, wtf!)

Ik denk van niet. Doordat er meer geld in een scene omgaat, gaat de kwaliteit van het materiaal omhoog, krijgen mensen die goed zijn de kans van hun hobby te leven en worden er meer events georganiseerd zodat je nog fanatieker met je ding bezig kunt zijn.

Dat je op de koop toe moet nemen dat Albert Verlinde af en toe poseert op een roze fixed, is dan eigenlijk best lachen.

En uiteindelijk haken de neppe crackgasten toch weer af als ze na tien mislukte wheelies geen G-star broek zonder gaten meer over hebben.

All good baby.

Geer Is Gaaf
Als je in between jobs zit ga je soms twijfelen aan jezelf. Nergens voor nodig natuurlijk. Daar weet Gerard Joling alles van. Als je geluk hebt vind je nog een exemplaar van dit meesterwerk op Marktplaats.... Die van mij is in ieder geval niet te koop.