Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

28 January, 2007

Racisme is dom manMonty Brogan
Chris Rock
Buggin Out

Gepensioneerde Shooting Guards SundayIn deze nu al legendarische serie presenteert MonoBrow John Starks. Een gast uit het tijdperk dat NBA-spelers nog echte karakters waren. In plaats van verwende wijven zonder fatsoen. Dus geef die man wat props.

Maar gelukkig werd het niet Be Like John. Anders zaten we nu de hele tijd met re-issues van zijn lelijke sneakers opgescheept. Er gaat uiteindelijk niks boven Jordans

LEWKim Leemans en Merel Wicker presenteerden vrijdagavond hun nieuwe collectie. Twas bij deze designers sympathiques thuis op die stinky ass Wallen. Op zich lachen dat je een modeontwerper bent in een gebied waar het de bedoeling is zo snel mogelijk uit de kleren te gaan.

Dim en Clyde rockten van dit naar dat en MonoBrow hoorde dat het goed was. Word. Anyhoo. De collectie zag er heel indrukwekkend uit. Die gevlochten shit is verygoodnice! Maar ren nu niet als een gek naar je local designerlabelboutique. Volgens Merel wordt er hard gewerkt om de kleding in shops te krijgen. Effe geduld dus.