Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

13 September, 2007

Geef die man een schouderklopje.

Zo. Vandaag is het tijd om een friend van MonoBrow in de spotlight te zetten. Niet alleen omdat hij 'n zieke ontwerper is. Maar vooral omdat hij jarig is. Gefeliciteerd ouwe. Blij dat we neven zijn en ik hoop dat we nog maar veel van die absurde avonturen mogen beleven.

En vanavond glazen klinken in 't Molentje. Haha. Nu weet heel het interweb het. Dat wordt extra bonnetjes fixen voor al die New Best Friends die langskomen!

Zach is back


De dude in deze clip is bewezen funny als een beduimeld werkje van Max Tailleur. Maak kennis met Zach Galifianakis. En wat is het verhaal met die rode minigraver? Coole bak!

Wat kijk je nou

Misschien wat laat, gezien het feit dat het over een tijdje alleen nog maar donker is overdag. Maar deze shades zijn té shady!

De Cazal 858 zag je rond 1987 op de koppen van types als Run DMC en MC Hammer. En nu dus misschien ook op die van joe. Maar dan moet je wel dat geld meebrengen.

Je koopt 'm op Vintage Sunglasses.

Of je probeert die re-issue te vinden die Cazal rond april dit jaar deed in samenwerking met Swagger. Hoe mooi wil je het hebben?