Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

03 January, 2008

Gebakken lucht


Mmm, ik ben de laatste tijd een beetje t-shirt moe. En dat heeft niks met de combinatie dude, het is winter zit niet te whinen en korte mouwen te maken.

Hoe dan ook. Het merk Hot Air komt precies op het goede moment voorbij drijven (sorry, flauw). Het is een cluppie gasten dat into hete luchtballonnen is. Serieus.

Dit zeggen ze er zelf over:

Man’s pioneer journey into the sky began in a hot air balloon. Since then, the rich tradition of exploration, adventure, and discovery continues to inspire a culture of luxurious world travel. This intriguing lifestyle serves as the muse for the creative and innovative clothing of Hot Air.


Klinkt nu nog onwaarschijnlijk. Maar Ralph Lauren is uiteindelijk ook groot geworden door zich te koppelen aan zoiets sufs als de polo sport.

En als ze zo doorgaan met het maken van geweldige prints, en het doorvoeren van het concept tot in detail, dan komt het vast goed.

Anywhatever, dat luchtballonnen ook dik kunnen zijn blijkt wel uit dit:

Dikkop Darth Vader

En in de Blend van deze maand schrijft m'n goede vage kennis Seth Kamphuijs ook een stukje over die dingen. Zou er soms iets in de lucht hangen? Eh, ok. Nu moet ik stoppen.

Forcefeedback is strong in this one

Plug die kabel in je tv en hoppa: crappy retro games spelen met een Millenium Falcon/Light saber joystick. Bliss. Hier te koop.