Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

01 April, 2009

Knippen & Plakken & Peppi & Kokki"De Helvetica gaat gewoon diep, weet je. Het is een font, geabstraheerd van het menselijk doorzettingsvermogen. Bijna pijnlijk is z'n directheid."


"Nou, die aanbesteding voor het jaarverslag van de provincie Noord-Holland ging weer naar die gasten op de Weesperzijde. Wat een aanfluiting, hun esthetiek reikt niet verder dan het uitgelubberde randje van m'n Hema-sokken."


"Ik heb het geboortekaartje van Jan-Joris af. Het is gedrukt op 20 grams onbestreken off white. De enveloppen heb ik afgekeurd, de lijmranden waren zichtbaar. Het beeld is trouwens wel gelukt: een illustratie van m'n vrouw tijdens de bevalling. Met veel rood en goudtinten."


EEN ZAAL VOL GRAFISCH ONTWERPERS: ZIN IN!

Je Kunt Ook Op YogaZo mooi: zanger Spencer van Trash Talk lijkt tijdens dit optreden in Duitsland nog het meest op een stuk rauw vlees aan het haakje van een hengel in een bak vol uitgehongerde piranha puppies.

Wat een intense, pure toestand. Dat ik de meeste nummers te noisy vind maakt niets uit. Er zitten genoeg brute meebrullers tussen. Dit is echt.

Kippevel vanaf 1:40.