Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

21 August, 2009

Fresh Friday Artist: Anne de vriesAls ik een psycholoog/socioloog was zou ik onderzoek doen naar het effect dat een unisex voornaam op de drager heeft.

Ik ontdek dan waarschijnlijk dat het altijd lachen is wanneer je een telefonisch verkoper aan de lijn hebt: "Spreek ik met de heer/mevrouw Anne de Vries?."

En zou dan blijken dat jongens met een unisex naam zich vrouwelijker gedragen en meisjes juist mannelijker?

Dus. Nou.

---------------------------------------------
Het werk van Anne de Vries ken ik al een paar jaar, maar gek genoeg (wat ben je toch een gekke jongen) heb ik nog nooit een MiniMail met de beste man gedraaid of op een andere manier aandacht besteed aan zijn absurrrde output.
---------------------------------------------

Dom natuurlijk.

Anne maakt fotografisch werk dat jij gelijk voelt en een kunstcircuitveteraan prima kan 'plaatsen' en 'duiden.' Highbrow x lowbrow. De popcultuur druipt er dan ook van af. En vanaf 26 november kun je die oplikken in Foam.

Tot die tijd dit:

Anne de Vries - Werk

Lowlands BingoLekker dan. Wordt ik gewoon net zo gemakkelijk geëxploiteerd voor de Lowlands Bingo. Iets met een goed lichaam ofzo. Ok, het is wel een foto van drie(?) jaar geleden, maar toch: m'n persoonlijke en fysieke integriteit wordt hier keihard aangetast.

In de Oxfam Novib tent vind je de spelregels.