Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

31 August, 2009

Interracial Intertoys
"Pap, mam, dit is m'n nieuwe vriend Bulkhead. Het is een Autobot en ik houd van hem. Het kan me niks schelen dat jullie dit niet goedkeuren omdat hij een andere culture achtergrond heeft. We hebben samen besloten dat ik een motorkapje ga dragen. En over een half jaar word ik bekeerd. Anders word ik niet door zijn ouders geaccepteerd."


Zo vet. Ik kwam de foto's van Kingkong21 op Flickr tegen en bleef maar klikken. Hij maakt onder andere kleine portretten van verschillende speelgoedseries. Zoals je weet ben ik daar ook niet vies van.

Zolang het maar toys zijn met een geschiedenis of gebaseerd zijn op een cartoon of film. Designer poppetjes met graffiti streepjes van over het paard getilde 'straatkunstenaars' can eat a big fat one.

Pidgeon Poo: New Era EtiquetteLet's face it: dat hele 'mijn gear is zo fresh dat het label er zelfs nog aan zit' is echt over. Het was in de jaren tachtig al een fad, laat staan nu.

Het is een leeg statement omdat negentig procent van de gasten die hun spullen op deze manier dragen (dus met label of merksticker) duidelijk geen nieuwe shit aan heeft.

Als je de lifestyle niet kunt leven, doe dan ook niet net alsof.