Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

21 August, 2007

MNBRW <3 LTLYM

Learning To Love You More is de naam van een project van Miranda July en Harrell Fletcher. Waarbij deze twee kunstenaars steeds met een geweldige opdracht komen die jij als gewone sterveling van de straat vervolgens kunt uitvoeren.

WANT JIJ BENT OOK BIJZONDER! EN JE KUNT ALLES BEREIKEN ALS JE MAAR WILT! SUCCES IS EEN KEUZE! GELD MAAKT MEER GELD EN UITKERINGSTREKKERS MOETEN HET LAND UITGEZET WORDEN EN DE BELASTINGDIENST BESTAAT UIT RATTEN EN DIE GEERT WILDERS ZEGT TENMINSTE WAAR HET OP STAAT!

Hooold up. Echt, de volgende keer in Berlijn toch maar wat minder braadworsten en halve liters van in de Hel gebrouwen bier drinken.

Die opdracht dus: het resultaat stuur je op en dat wordt dan misschien (hey, het moet wel tof zijn natuurlijk) online geplaatst. De dingen die ze vragen zijn soms absurd, maar altijd die best.

Leuk en aardig. Maar wat MonoBrow wil is dat je deze vrijdag gezellig even langskomt op de opening van de Europese expositie die bij LTLYM hoort. Locatie: MU in Eindhoven. Vanaf acht uur 's avonds gaat het los.

Daarna kun je tot en met 30 september een bezoek brengen. Gedoe? Jongen: er rijden van die gele dingen de stad uit. Daarmee kun je je horizon verbreden wat meer mensen zouden moeten doen.

No comments: