Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

23 September, 2009

Mannen x hoofddeksels: The TruthM'n neef uit Noorwegen zegt altijd:

"Mannen met baarden hebben iets te verbergen"

Vervang baarden door hoofddeksels en je begrijpt waar ik naartoe wil.


Profiel 1
------------
Mijn naam is Michael, ik ben 34 jaar en werk op de multimedia-afdeling van een grote uitgeverij. Ik draag al jaren een pet waardoor m'n moeder vindt dat ik op Ciske de Rat lijk. M'n pet past goed bij m'n geruite broeken en DC's. Als ik werk luister ik graag naar minimal en early Def Jux rappers. Ik drink veel cola en koop af en toe een videogame online via Free Record shop. Ik heb de complete filmcollectie van Quentin Tarantino en droom ervan om met m'n toekomstige vriendin te gaan backpacken in Goa. Ben jij m'n droomvrouw die een wedstrijdje Resevoir Dogs quotes van me wint? Mail me!


Profiel 2
------------
Hoi, mijn naam is Lode, ik ben 18 jaar woon in Amersfoort en ben net begonnen aan een studie CMV. Nadat ik voor het eerst mensen met dreads zag op LowLands heb ik ze ook genomen. Ik draag graag dunne mutsjes, het liefst beige. M'n favoriete muts heb ik al heel lang. Ik draag 'm het hele jaar door. Vooral in de zomer, zodat m'n dreads niet vies worden. Ik had een neuspiercing, nu wil ik een Japanse tattoo maar ik weet nog niet wat. ;-) Je kunt je me vaak vinden op dance festivals. Ik ga echt los op Crookers en sinds kort ga ik naar Rauw in Utrecht. Ben jij een party chick? Mail me!


Profiel 3
------------
Hey, ik ben Eric, 25 en ik woon in Amsterdam. Sinds kort heb ik een gig als opwarm-dj van de opwarm-dj van Beesmunt. Hard toch? Ik spaar streetwear dus je ziet me vooraan in de rij bij Patta voor quickstrike releases. Al m'n geld gaat op aan mode. Wat ik niet in Amsterdam koop, scoor ik online. En m'n collectie New Era's wordt in een line genoemd door een opkomende rapper uit Zuid Oost. Ik koop al m'n New Era's trouwens dubbel. Eentje om te dragen en eentje voor de collectie. Ben jij mijn Married to the Mob meisje?

6 comments:

T. said...

En wat als de hemel naar beneden komt vallen? Nou?

Maar een petje of hoed kan toch zeker prima. Je beoordeelt het product gewoon op stijl. Net zoals mijn oude afgetrapte nikes minder tof zijn dan jouw exclusieve Jordans, jeweetoch.

MonoBrow said...

Dan hoop ik me in de buurt van een Gallisch dorpje te bevinden.

http://alecole.ac-poitiers.fr/sites/neuville-ferry/IMG/jpg/le_ciel_lui_tombe_sur_la_tte-2.jpg

Boris said...
This comment has been removed by the author.
Boris said...

De terugkeer van de gleufhoed, ik pleit er voor. Na Watchmen gezien te hebben + alle mooie jaren 20 gangster films natuurlijk. En dan heb ik het niet over de Trilby die alle H&M Allain Clarck/Pete Philly faggies dragen, maar de Fedora.

Een mooie gleufhoed + trenchcoat mag.

MonoBrow said...

hear hear!

T. said...

Zullen we nu we toch bezig zijn de niet-opa-zijnde-Kangol-drager dan maar gelijk even maken of kraken?