Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

30 August, 2007

Billen in de ballenbak

Je kunt nu geen tijdschrift openslaan of je wordt aangestaard door een model in een vies café, met uitgelopen make up en vlekken op d'r designer shirt. Dat realisme in veel (mode)fotografie is vaak prima. Maar het verveelt MonoBrow inmiddels ook.

Gelukkig is er Anne De Vries. Zijn werk is zo fris dat je er zin van krijgt je tanden mee te poetsen. Wat op zich geen goed idee is, aangezien gedrukte foto's bestaan uit papier met 'n laag chemicaliën die geen lekkere uitwerking op je glazuur schijnt te hebben.

Anyway.

Anne maakt dus super geënsceneerde dingen. Volkomen vervreemdend. Echt nice. En vanaf vandaag tot en met 10 oktober te zien in FOAM. Alleen beweert de bron van MonoBrow dat de opening morgen is. Maar ja, dat lijkt dus niet te kloppen. Fucking bummer. Want gratis boozen tijdens openingen, dat is het nieuwe uitgaan in aftandse buurtclubs.

5 comments:

markus rummens said...

Anne rocked het huisje!

ik ben zijn fan hehe maar dat mag niemand weten

markus

MonoBrow said...

Haha. Nu dus wel. Was er net, echt heel mooi werk. En de drank was gelukkig gratis. Dus dat verhoogde de pret.

Erik said...

Ik maak me ook steeds vaker aan gratis zuipen @ expo's. Wel zo goedkoop

markus said...

ik kon er helaas niet bij zijn had wat openingen te bezoeken in hometown rotterdames. maar misschien wel goed idee als de blog verandert om naast een overzicht van mensen die je hebt geinterviewd ook een overzicht met aankomende openingen aaight

MonoBrow said...

Zeker een goed idee... Maar dat klote html ook.