Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

04 April, 2008

Now you're playing with beats, portable beats

De Nintendo DS is erg populair bij mensen die het verschil niet kennen tussen Halo en Hello Kitty. Ze zitten dan ook niet te wachten op ouderwetse videogamegenres als de klim en klauteraar of shooter.

Daarom is het niet raar dat shit als de KORG DS-10 wordt uitgebracht. Dit is een programmaatje dat die legendarische KORG MS-10 synthesizer nabootst op je DS.

En als ik je dan vertel dat een classic als Fun Fun's Happy Station (thanks, Jak) met dat ding gemaakt is krijg je nu vast een plakkerige sensatie in bepaalde lichamelijke regionen. Is niks om je voor te schamen hoor.

Hoe hard:

3 comments:

Emko said...

Zeer nice die Korg mod. Echt soepel dingen inspelen zal er overigens niet in zitten, daar zullen de keys te klein voor zijn maar die oldschool drumkit in de sequencer hakken doet een hoop goeds.

Fun fun is trouwens hard. Ik heb thuis een track van hun op geel doorzichtig vinyl liggen. Die gaat weer eens uit de bak gehaald worden.

Jan Wicher said...

Ik maakte ooit kennis met Fun Fun toen iemand waarmee ik op Wijk aan Zee was een portable plastic platenspelertje bij zich had en die single opzette. Zonnetje erbij, zeebriesje erbij: meesterlijk!

ERIK said...

Fun fun lekker los met de korg filters. Geniaal. Bedankt man.