Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

11 December, 2008

Peep DitOk. Het is tijd om je wat beter te leren kennen.

WAT HEB JIJ OP DIT MOMENT ONDER CONTROl-V ZITTEN?

(Apple users haken niet af maar doen gewoon mee als ze snappen dat Appeltje-v indrukken hetzelfde effect heeft.)

Show me yours in de comments en I'll show you mine.

22 comments:

Balvert Batje said...

http://www.youtube.com/watch?v=WQi3q-Nf9wA&eurl=http://www.viralvideochart.com/youtube/broccoli_kitten_loves_broccoli?id=WQi3q-Nf9wA

Balvert Batje said...

Niet zeggen dat je slim, eigenwijs en innovatief bent. Maar dit bewijzen. Do

Sjakie said...

No meeting

He was sick / ola

julesdavid said...

Ik werk eigenlijk altijd met een drukker in Zoetermeer.
Maar in Amsterdam zit Heijt, die is goedkoop en Rob Stolk, die is duur, maar uiteraard ook beter.

Meer ken ik er eigenljk niet..

http://www.robstolk.nl/
http://www.drukkerijheijt.nl/

Kareltje said...

We kregen een uitnodiging, met muntjes (dank daarvoor). Daarop stond dat we onszelf hier moesten aanmelden. Bij deze. We hebben ook nog gestemd. We hebben mooie jurken. We willen graag juichen. We hebben vakantie.

Hilly said...

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra.
Donec gravida. Nulla vestibulum diam at felis.

rogier said...

Noun 1. manipulation - exerting shrewd or devious influence especially for one's own advantage; "his manipulation of his friends was scandalous"
use
influence - causing something without any direct or apparent effort
mind game - deliberate actions of calculated psychological manipulation intended to intimidate or confuse (usually for competitive advantage); "football players try to play mind games with the opposition"; "the jeweler's mind game is to convince lovers that the size of a gemstone reflects the depth of their feelings"
2. manipulation - the action of touching with the hands (or the skillful use of the hands) or by the use of mechanical means
handling
touching, touch - the act of putting two things together with no space between them; "at his touch the room filled with lights"
fielding - (baseball) handling the ball while playing in the field

eddy said...

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2008/12/kijk_zo_kan_het_ook_af_dumpert.html

Boris said...

dat was serieus hoor

Wessel said...

http://www.youtube.com/watch?v=LbfLycuhhjI

Ava Mees List said...

Ik ben er even niet

Wat is vakantie? Voor mij is het het ontsnappen aan het dagelijks leven. Dat kan een bezoek aan jullie havenstad zijn, maar ook in mijn huis zitten en er de hele dag niet uitkomen, bijvoorbeeld. Of op een bountystrand liggen met een tequila sunrise, maar dat heb ik nog nooit echt gedaan.
Hoe langer ik nadenk over deze vraag, hoe meer ik überhaupt ga twijfelen aan het concept vakantie. Waarom kunnen we het pas leuk hebben als we 'vrij' zijn? Is dat niet het idee van hedendaagse beroepskeuze? Dat je een beetje lol hebt met wat je doet?
Na enig doorvragen over wat er werd bedoeld met het thema 'komkommertijd' van deze Accabonac, kwam er het volgende uit: of het geoorloofd dat een kunstenaar (in opleiding) vakantie heeft.
Hoor eens, ging het in mijn hoofd. Weet IK veel wat een kunstenaar denkt, of wat voor ideeën jullie er op zo'n academie op nahouden? Misschien worden jullie wel zo keihard afgebeuld dat je wel twee maanden vrij móet krijgen om weer op te kunnen laden.
Maar ik begrijp dat er een paradox zit in het idee van de kunstenaar op vakantie. Een kunstenaar is nooit op vakantie. Of altijd, dat kan ook nog. Ik kan me in ieder geval niet voorstellen dat je een hele zomer niet nadenkt over wat je wil maken, en hoe. Het kan toch niet in de post (post-post-post) moderne wereld waar we in leven, dat je jezelf even uitzet en niet met kunst bezig bent. Je bent toch aspirerend kunstenaar, en je hele leven wordt toch gereflecteerd in je werk?
Ik ben dus antropoloog. Als er iemand is, die nooit op vakantie is, dan ben ik het wel. De antropoloog kijkt altijd om zich heen, is zich (als het goed is) ten alle tijden bewust van de omgeving. Zelfrelflexiviteit is iets waar wij ons ten alle tijden mee bezig behoren te houden. Toch moet ik toegeven dat ook ik niet overal en altijd bezig ben met de medemens bestuderen. Sterker nog, vaak genoeg wil ik geen medemens zíen. Ik kan niet altijd in de Tiki-Bar staan en me afvragen of men nu echt zijn identiteit vindt in een Hawaii-blouse, of in een ondergetatoeëerd lijf. Ik wil ook gewoon kunnen denken 'Nog vier wodka, alsjeblieft!' en gesprekken hebben over de nieuwe clip van R. Kelly (hilarisch) en het laatste boek wat ik heb gelezen van Roald Dahl (nog grappiger).
Misschien zijn het wel deze momenten (van rust) waar je de meeste ideeën op kan doen. Is het nodig om nergens mee bezig te zijn, om de gedachten op orde te krijgen, plaats te maken voor nieuwe dingen. Sommige mensen moeten daarvoor op een bountystrand liggen. Ik ga gewoon naar Rotterdam.

Ava Mees List said...

Eh ja sorry die is een beetje lang, zag ik ook niet helemaal aankomen.
Maar het was m wel echt.

Matthieu said...

Op vakantie Deel 3
Geplaatst maandag 1 december 2008
Dit is het laatste wat betreft op vakantie, er komen er nog meer aan maar helaas......helaas zijn er meerdere thema's wat betreft seks en manieren hoe ze geneukt wordt en ik als een verlekkerd persoon erop staat te kijken hoe zei genomen werd of wordt:-) Het was al laat en we zaten beneden in het hotel te eten, we zaten tegenover elkaar en wederom elkaar op te geilen, ik zat al weer met een enorme

OEPS! verkeerde :o

Balvert Batje said...

Nu al de posting van 2009.

Zebra said...

terminologie

Ariën Rasmijn said...

wit en overwegend vrouwelijk

Ariën Rasmijn said...

wat mij natuurlijk weer in 1x onherstelbaar creepy maakt haha

Michiel said...

After Effects must have keyframes selected from one layer in order to export them as text.

Erik said...

http://www.fontanel.nl/artikelen/lastplak-in-mama#c002210

Anonymous said...

http://meothecat.net/blog/

Anonymous said...

Rahim Shahriary - Gozallarin Gozali

MonoBrow said...

http://metal.blog.nl/non-nieuws/2008/08/25/ook-in-films-maken-is-fred-durst-heel-slecht