Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

23 December, 2008

Shop Tot Je Drop III

Keer op keer probeer ik deze kant van mezelf een podium te geven:


(pica: The Sartorialist)

Je weet wel, die stijlvolle man look. Lekker volwassen. Lekker self made. Lekker onafhankelijk. Lekker lekker.

Maar als die nieuwe look in de coulissen staat begint hij zo hard te kotsen dat ik gedwongen ben m'n vertrouwde look te bellen. Die springt vervolgens op deze manier in de spotlights:MonoBrow. De wan in smaak.

NIEUWE NIKE AIR ASSAULT'S. ZIN IN.

7 comments:

Rory said...

Ik. ken. jouw. probleem.

Balvert Batje said...

Erg toch. Maar ja, op dit moment heb ik meer van die casual kleding, het zou een godsvermogen kosten om nu over te stappen op Filipa K, en al die andere verantwoorde shit.

Freshpats said...

En als je nou van die nette mannen dingen draagt, en daaronder gewoon dope schoenen. Of mag dat dan weer niet?

Balvert Batje said...

Dat zou ook kunnen, maar dan moet je wel van die complete outfits hebben en die heb ik niet. Dus ik moet kiezen: in een keer een nette broek, vest, overhemd en weet ik wat aanschaffen of om de zoveel tijd weer een losse aanschaf doen zoals een sweater met moeilijke print of kleur, een hysterische rugzak en sportieve jas. Haha. Maar whatever!

Matthieu said...

haha ik ken dit probleem! Toevallig zit ik er laatste tijd ook mee. Aan de ene kant vind ik het wel dik om een beetje rond te sjouwen in pantalon/colbert/shirt-eronder-nette sneakers (GEEN leren glimmende zwarte/bruine puntschoenen oid, daar zal ik sowieso nooit vrijwillig op gaan lopen).
Om die outfit nog beetje wild te maken pleur ik onder die colbert dan soms wel 's een tof shirtje met rustig design eronder.. maar verder houdt het daar ook wel mee op.

Maarrr anyway als ik dan een tijdje content in die outfit heb rond lopen wandelen trekt het histerische shirt, het leren jackje en de net iets te laag hangende spijkerbroek met hi-tops ook weer :(

Ben nu een beetje aan het kijken of de Hitop nikes ook onder een pantalon passen.. Het kàn opzich wel.. maargoed.. het blijft een dilemma potverdomme :(

MonoBrow said...

MonoBrow. De site waar echte mannen komen. Keihard.

Erik said...

Daar had ook net zo goed een random gaypornosite kunnen staan...