Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

22 May, 2009

Just Log In To Paypal Already




Subtiel Schmubtiel. Samantha van Fruition vroeg me of ik je wilde vertellen over een paar nieuwe items. Het gaat om archival Levi’s denim broeken. Zeg maar een model dat het goed doet bij hondeneigenaren met gezagsproblemen.

Ze zijn niet cheap, maar aangezien die gaten helemaal gers zijn dit jaar en jij je altijd authentiek en relevant wil presenteren weet je wat je nu moet doen.

En ja, ze heeft beloofd dat ze de vragen beantwoordt voor de MiniMail waar ik het twee maanden geleden over had. All good.

Fruition - Online Shop

4 comments:

Boris said...

'Relevant', ik moet altijd een beetje grinniken om die term. Mag best meer gebruikt worden.

MonoBrow said...

Ah! Boris, jij ook hier.

Alex said...

Ik heb het echt heel hard gehad met Levi's momenteel. Met veel ophef presenteerden ze hun exclusieve £ 200 Levi's Red collectie, met een aantal wilde cuts en stiksels alsof ze in elkaar genaaid zijn door een blinde kleuter. Ik vond het dope, dus gaf voor één keer meer uit dan ik ooit zou uitgeven aan een spijkerbroek. Op het label stond met koeienletters "Not the cheapest but the best".

Binnen een maand was ik door het kruis heen gesleten.

Shit teruggestuurd met een brief waarin ik ze even wees op de prijs, het label en het feit dat ik cheap-ass broeken heb die wél jaren meegaan zonder noemenswaardige slijtage. Kreeg ik een nieuwe en besloot er iets voorzichtiger mee om te gaan.

Opnieuw een doorgesleten kruis binnen twee maanden. Kleding wordt niet meer ontworpen om te dragen tegenwoordig, lijkt wel.

MonoBrow said...

Moet je niet gewoon naar je huisarts? Dit klinkt heel ongezond namelijk.