Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

14 September, 2009

If You Can't Juggle Don't Join The CircusJammer Kanye.

Net op het moment dat ik je muzikaal gezien begin te waarderen pull je deze actie. Waarom laat je je toch zo kennen? Je weet toch hoe het spel gespeeld wordt?

Door op een lompe manier (je was op de rode loper met een fles cognac aan je geautotunede toetje gesignaleerd) het dankwoord van een onbetekenend popzangeresje te onderbreken, en te verkondigen dat Beyoncé de award voor Best Female Video had moeten winnen, heb je nieuwe betekenis gegeven aan de gemoedstoestand genaamd SLECHT GAAN.

Helemaal omdat Beyoncé later op de avond alsnog een veel grotere onderscheiding (Video Of The Year) kreeg voor de clip bij het nummer Single Ladies. Dus wat is je punt?

Beyoncé maakte de avond voor Taylor Swift goed door haar op het podium te vragen tijdens Bé's eigen optreden. En zo maakt ze ook duidelijk wat ze van jouw actie vond, Kanye.

Dat jij waarde hecht aan de holle hysterie van de VMA's is al behoorlijk treurig. En hypocriet, want, je laat je wel lekker fêteren als het je uitkomt, of als je weet dat je prijzen gaat winnen.

------------------------------------------------

Tuurlijk is het belachelijk dat een liedje, bedoeld voor achtjarigen die zonder Zweedse kinderseries zijn opgegroeid de prijs voor beste video wint. Taylor noemt zichzelf coutryzangeres maar de enige country die zij kent is haar collectie My Little Pony's.

------------------------------------------------

Maar het zegt vooral iets over de smaak van jouw land. Waarom roep je vervolgens in je nepexcuus dat je alleen echte pop culture support. Eh, Kanye, je weet toch dat pop een afkorting van populair is? Kennelijk was Taylor dit jaar in een bepaalde categorie meer geliefd dan B. Dus, like, whatever.

Jammer joh!

13 comments:

Anonymous said...

Amen.

Guy said...

Boeie. Yeyo was toch allang off.

Mitch said...

Kanye is a gay fish

MonoBrow said...

Hij vind zichzelf anders nog steeds behoorlijk relevant.

En tot op zekere hoogte is dat ook terecht. Hij maakt interessante muziek, neemt z'n blog game serieus, gaat uitgesproken samenwerkingen met grote merken aan en doet dit alles met stijl.

Daarom is het zo onbegrijpelijk dat hij sociaal en emotioneel gezien soms nog het meest lijkt op een verwend moederskindje.

Dieuwer said...

dude idd heb ff die clip bekeken van die taylor, niet te doen dat die gewonnen heeft. maar ik kreeg plaats vervangende schaamte voor kanye en ze ordinaire chick niet te doen gewoon.

MonoBrow said...

Haha.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=VxKIcrDsJAs

Bapoleon said...

leuk geschreven!

Anonymous said...

hahaaa

http://www.youtube.com/watch?v=T0PwqvwyG54

hitler vs kanye

Jurgen said...

Wow, al 9 posts over hoe stom Kanye West is!?

MonoBrow said...

Hier z'n reactie bij Jay Leno van gister: http://www.culturebully.com/kanye-west-interview-with-jay-leno-video-09-14-2009

Jurgen said...

Ach man, een duetje samen en alles is weer koek en zopie.

zoals Chuck al zei (in een iets andere context);
It's an eye for an eye, tooth for a tooth
Forget about me
Just set my sister free
R-e-s-p-e-c-t my siters, not my enemy
(Cause we'll be stronger together)
And make the suckers say
(Damn) this generation

themastercomputer said...

get over yourself already... kanye rocks!!!