Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

15 October, 2009

Da's Toch Nie Normaal? Da's Toch Nie Te Geleuven!Jac Goderie
"Welkom bij een nieuwe aflevering van"

Tineke De Nooij
"Oh jaa! Ik was laatst weer op een paranormaal beurs in Leusden. Ge-wèl-dig! Ik heb nog nooit zoveel holistische Tineke armbanden verkocht en ik geloof ook echt in het bovennatuurlijke hoor want ja er is meer tussen hemel en aarde en"

Jac Goderie
"Tineke, we zijn hier om een film te bespreken. Paranormal Activity. Een lowbudget project van 11.000 dollar dat een gigantische hit in Amerika is. De film gaat"

Tineke De Nooij
"Ja ik heb ook filmpjes gemaakt, aura filmpjes! Ge-wèl-dig-fan-tàs-tisch! Ik kreeg een paarse gloed om me heen echt zo mooi terwijl ik helemaal niet van paars houd maar"

Jac Goderie
"Als ik een zure Leo zou zijn begon ik nu te klagen over de trailer van Paranormal Activity. Die maakt niet echt duidelijk of er goed geacteerd wordt, hoe effectief de special effects zijn en wat het verhaal is. Maar ja, de beelden van het testpubliek dat zich rotschrikt, die zijn veelzeggend. Ik"

Tineke De Nooij
"Dus tijdens de beurs stond er opeens een oude vlam voor m'n neus. Ik schrok me rot! Gelukkig is er toen geen aura filmpje van me gemaakt. Dat zou dan vast knalrood uitgeslagen zijn dus ik"

Paranormal Activity draait vanaf 30 november in de bioscoop

6 comments:

Thomas said...

Haha, meer van dit!

De Kleine Ondergrond said...

die hebben goed naar de exorcist gekeken... want zag ik daar nou in een flits van een seconde soort van linda blair makeuppie langskomen?

MonoBrow said...

Geen idee! Ik zat achter een kussen weggedoken.

TOMMY BOTH (1985) said...

Jack of Jac?

MonoBrow said...

Fixed!

Kevin Boitelle said...

Hele toffe blog! En nu heb ik eindelijk eens reden om te commenten. De titel namelijk! Onlangs de Gluurbuur 15 jaar na dato nieuw leven in geblazen: http://vimeo.com/7103868