Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

02 September, 2008

Soda Spittin' BoykesDie nieuwe van The Cool Kids had je al gehoord toch? Gewoon een lekker trackie, zoals alles van die gasten lekker & goed is. Cleane raps, cleane, bassige beats die hun fitted afnemen voor het Gouden Tijdperk en Bob is je oom.

Ik wist alleen niet dat ze getekend hadden bij Green Label Sound, het platenlabel van softdrink Mountain Dew. Wuuut! Gaan Chuck Inglish en Mikey Rocks nu al op de sell out tip?

Beetje flauw bijvoorbeeld dat het artwork van Delivery Man dezelfde kleuren heeft als een blikkie MD:En wat als Pepsi, het moederbedrijf van Mountain Dew geen zin in rauwe teksten heeft?

Kortom: hoe staat het met de artistieke vrijheid van die gasten?

4 comments:

Ariën Rasmijn said...

Cool Kids spitten om te beginnen al geen rhymes over hoes, coke (heh) of andere zaken die Pepsi in verlegenheid zouden kunnen brengen. Daarbij stoppen in Amerika grote corporate sponsors als Toyota al jaren geld in muziek en eh, 'the culture'. Het is voor artiesten in ieder geval een stabielere bron van inkomsten geworden dan labels. En je track in de reclame is het nieuwe touren. Zo zat Santogold dit jaar in ads voor bier en kon je 'bump' van Spank Rock horen in een spotje voor sladressing. En wij maar haten op Moby.

Balvert Batje said...

Hehe, he said Coke.

Ariën. Voor als je internet eruit ligt en Wikipedia onbereikbaar is.

Anonymous said...

En de kleuren van New York Pizza... Internet: voor verbanden die er niet zijn.

Balvert Batje said...

Haha. Maar dan staat je monitor niet goed afgesteld!