Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

29 September, 2008

Thunderheist 220 Door Je MikBeter schuil je onder een boom of spring je in een buitenbad.

Thunderheist komt eraan.

De twee burenklachtenveroorzakende Canadezen staan ZATERDAG 10 OKTOBER in Paradiso. Jij niet als het goed is. Je hebt het dan veel te druk met hossen.

MonoBrow geeft namelijk

4x2 kaarten weg.

Mail me een anecdote van het domste wat je ooit tijdens een bliksembui gedaan hebt en je maakt kans op die kaarten.


Twijfel je nog? Via Hypemachine pak je een paar goeie trackies van ze.

6 comments:

Michiel said...

ik ben ooit, ik denk een jaar of zestien geleden, op het dakterras van mijn buurjongen gaan zitten kijken naar de bruutste bliksempartijen die ik ooit heb gezien. dat was in de den texstraat, bij het weteringscircuit.
jointje erbij, superrelaxed, een van onze vrienden was iets banger en die durfde alleen in het gat van de trap naar het dakterras te gaan staan. toen sloeg het tegelijkertijd in op de bliksemafleiders van de nederlandse bank, die van het rijksmuseum, en nog twee plekken. wij zaten daar dus middenin. de enige die gewond is geraakt is die jongen die in het trapgat stond, die is van schrik toen van de trap gevallen. het geluk is nou eenmaal met de dommen. :)

Mike Clark said...

thunderheist een keer eerder gezien in Utrecht, ze komt hard live.

MonoBrow said...

Michiel. Jij wint twee kaarten. Kom op mensen: top deze anecdote.

Michiel said...

awesome! krijg je eindelijk een keer een biertje van me. laatst liepen we ook al in dezelfde kroeg in dezelfde staat, maar toen zag ik u niet (bij raf zn opening in de duivel)

Michiel said...

ehmmm... geef die kaartjes maar aan iemand anders, aan mij is zonde denk ik. ik heb het net geluisterd en ik vind het eigenlijk drie keer niks - veeeeeeeels te joost van bellen en dat trek ik niet zo denderend goed zonder drugs erin. :)

Balvert Batje said...

Haha. Ok.