Zike! MonoBrow is verhuisd.

Je wordt nu doorgezapt naar mijn nieuwe site. Zo niet, check
www.mymonobrow.nl
en update je bookmarks.

03 June, 2009

Holla in je CorollaVoordat je aan deze posting begon wist je nog niet dat je zaterdag heel erg gezellig staat te doen op een opening bij Liefhertje + De Grote Witte Reus.

In deze Haagse gallerie/kenniscentrum/winkel/lounge/parenclub wordt vanaf vijf uur het werk gepresenteerd van modeontwerper Sara Vrugt en fotografe Sarah Carlier.

Volgens Liefhertje maken ze beiden werk met een sociaal geëngageerde ondertoon. Alsof Hans Klok alleen nog maar biologisch gefokte konijnen laat verdwijnen, zeg maar.

Hoe dan ook, ik werd geraakt door de kleding van vrouw Vrugt, die is echt nice. Ik voel die internationale klederdracht-vibe als een gek:Deze kledingontwerpen maken deel uit van het project Een Rode Draad. Wat dat inhoudt, vraag je zaterdag maar. Doe eens gek, spring in je Corolla en holla met je neven naar Den Haag.

Zaterdag 6 juni 2009
17.00 - 21.00 uur
Te bezichtigen t/m 18 juli 2009

2 comments:

Zebra said...

Mooi hoor. Ga daar maar eens een kijken nemen

MonoBrow said...

Ja toch? Helemaal omdat de wat meer artistieke modeontwerpers soms nogal moeilijk en veel te conceptueel uit de hoek kunnen komen. Dit ziet er ambachtelijk en draagbaar uit... PLus de fotografie vind ik ook sympa.